16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
torsdag 19 november 2015

MASKEN och ÅLEN

Hej!

I lördags var det dags för Masken/Ålen på Mellanhedsskolan. Själv var jag tvungen att arbeta men Marie tog förtjänstfullt hand om ledarskapet. Ett speciellt tack till henne för det.
 
Morris, Christian, Davy, Ale, Jacob och Asker
 

Vi var åtta ungdomar som kom till start, bra.

I kadettklassen deltog Davy. Han tog fyra poäng på de sju ronderna men kom tyvärr utanför prislistan.

I miniorklassen startade Morris. Han fick tre poäng vilket var mer än godkänt.  

I yngre miniorer hade vi hela sex startande. Asker klarade sig allra bäst med en tredjeplats och fem poäng, mycket bra. På samma poäng, 5, kom Christian. Efter särskiljning blev det en sjundeplats vilket även det var mycket bra. Också Jacob fick pris. Han fick fyra poäng.

För de nya och yngre grabbarna gick det också bra. Bäst lyckades Noah som tog tre poäng. Därefter  följde Sahand på 2 poäng och Sean-Christian som denna gång fick nöja sig med 1 poäng. 

Det var bra kämpatakter och jag tror grabbarna var nöjda. De är alla träningsflitiga och till nästa tävling hoppas vi på ett ännu bättre resultat.

Hälsningar från Olle

PS.
Boka onsdagen den 16:e december för julfestligheter med prisutdelning. Mer om detta kommer senare.
DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar