16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
söndag 20 september 2015

Skånska skolmästerskapen 2015Igår avgjordes Skånska skolmästerskapen och vi hade sju deltagare från MAS: Oleg, Morris, Asker, Ale, Christian, Dario och Liam

Oleg spelade med i kadettgruppen och gjorde väldigt bra ifrån sig! Efter en inledande förlust blev det tre vinster. Efter särskiljning slutade han på fjärde plats, kanon!
 

 Fr v:Morris, Asker, Oleg, Liam, Christian, Olle och Dario. Ale gick på kalas.

 
Morris är ny i klubben. Han spelade med äldre motståndare och fick ihop två poäng, godkänt.

De övriga spelade sju ronder i gruppen Yngre miniorer.

Asker började med fem raka vinster och var i ensam ledning. I finalpartiet i sjätte ronden förlorade han tyvärr mot Ludvig Morell. Sedan avslutade han med ytterligare en seger och blev odelad tvåa! Inte illa med 34 spelare i gruppen. 

 Asker och Christian
 
Ale, som spelade sin första turnering, började med två av tre, jättebra! I sista ronden ledde han stort och hade fått fyra poäng och pris vid seger. Tyvärr vann motståndaren men det var en mycket bra debut av Ale.

Christian spelade bra men för fort. Han var trots det med i täten hela tiden. Tyvärr förlorade han sista partiet men slutade åtta efter särskiljning, Bra.

Dario spelade också mycket fort. Efter två avslutande segrar kom också han på prisplats, mycket bra!

Liam spelar också för fort. Han slarvade en del också och fick bara två poäng. Det blir nog mer nästa gång.

Sammantaget blev det en mycket lyckad dag. Vi fick fyra pristagare på sju starter och jag tror alla hade skoj och var nöjda med dagen.

/Olle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar