16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
onsdag 23 september 2015

Mladen övertygade i Blixt-KM

Kvällens Blixt-KM samlade hela 21 spelare och efter kval i tre 7-mannagrupper, gick de tre första vidare till A-final och därefter två+två till B & C-final.

A-finalen blev en uppvisning av Mladen, som bara släppte två remier! Å andra sidan kom han faktiskt inte med på bild, för en gångs skull...
Uppdatering: Piotr skickade några fler bilder tidigt i morse som jag nu lagt till nedan, och där finns minsann en bild på Mladen! :)

Förutom vinnaren, så var det ett ovanligt jämnt KM där alla hade bra och dåliga perioder. Kvällens överraskning var Martin Silwer som lyckades hålla ihop sin ställning mot Thomas i sista ronden, och kontra när tiden blev knapp för bägge. Det bäddade för att även Richard lyckades ta sig förbi och delade 2-3 plats med Martin på 6 poäng. Se tabellerna nederst.

Lite bilder från Piotr:


 Samling inför tävlingens start

 Thomas Lo vs Richard

 Beqir vs Sejfo

 Lars-Göran vs Håkan

 Lars vs Olof

Åke vs Roger


 Kvalgrupp 1-3

A, B och C-finalerna

/TJ

Extrabilder från Piotr :)
En förklaring till Richards delade andraplats kan vara att han var den ende med publiksupport - en arbetskamrat som heter Sandra. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar