16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
onsdag 27 januari 2016

Mas Open 2016 - rond 1

Det blev hela 28 deltagare i Mas Open i år, inte alls illa för att vara så tidigt på året! Som brukligt gick resultaten som förväntat enligt rankingen, även om det definitivt fanns chanser till överraskningar även på toppborden. Dock blev det endast ett parti som bröt mönstret, Håkan Willard snuvade vår Altmeister, Åke Andersson, på en halv poäng - starkt!

Lottningen för rond 2 har kommit.

Förresten, för att kunna hålla igång vår tävlingsverksamhet behövs det alltid fler i klubben som kan avlasta genom att hjälpa till med arrangemangen. En viktig men ofta förbisedd uppgift är rollen som tävlingsdomare, så om det finns en eller flera i Mas som är intresserad av att ta på sig den rollen ibland, så tipsar vi om en gratis domarkurs i Helsingborg den 13 februari - se mer här! Kursen ger behörighet som Elo-domare.

Som avslutning några bilder från gårdagen, tagna av Piotr Stasiak:

Snart startdags!

Mladen Gajic - Olof Sjödahl

Adam Brzezinski - Tommy Johansson

Babak Malekian - Jan Kälveus

Thomas Johansson - Johan Weidenståhl

Glenn Malmqvist - Joakim Wahlström

Roger Magnusson bredvid Stefan Flygare med Shanphen Thinley i bakgrunden

Ingvar Nilsson - Beqir Hatashi
/TJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar