16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
lördag 29 augusti 2015

Augustiblixten 2015


Förra månaden fick vi ställa in på grund av för dåligt väder. Idag var det förmodligen för bra väder, plus att många kanske sparade sig till FGB i morgon. Utom Sejfo som tvärtom spelade turneringen som uppvärmning inför morgondagens övningar!

Det blev ändå sju deltagare och därmed dubbelrondigt. Med tre tidigare vinnare i startfältet blev det även en normalstark version. Inför sista ronden stod det klart att det skulle bli en ren final mellan Mladen och Thomas. Mladen hade tappat 1½p till Olof, medan Thomas bara hade tappat en poäng till Shanphen.

Första partiet blev en rafflande historia, Mladen hade initiativet men spelade lite för passivt och det svängde i tidsnöden rejält över till Thomas, som dock förlorade på tid med dam mer.


Men revanschlusten orsakade en skärpning och tempohöjning i sista partiet, vilket fixade den nödvändiga utjämningen till 1-1 och Thomas första odelade seger i Månadsblixten!

Som vanligt några bilder från klubbfotografen Piotr Stasiak. - Lägger ut resten på FB...


Mladen vs André

 Sejfo vs Roger

 Olof vs Sejfo

 Roger vs Thomas

 André vs Shanphen


André vs Sejfo

/TJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar