16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
onsdag 16 januari 2013

Efterlyses: fler spelarporträtt!

På klubben igår gnälldes det lite om att bloggen uppdateras för sällan. Så här är en chans att bidra till mer innehåll på bloggen genom att skriva lite om sig själv! För en klubb med nästan 80 medlemmar är det ju ganska patetiskt att bara tre har vågat skriva något än så länge.

Syftet är inte bara få mer innehåll på bloggen, vi kan dessutom kanske locka ned fler nya spelare i klubben. Det är ju alltid lite lättare att vara nykomling om man redan vet lite om folket där innan man går dit. Och det finns även en hel del fd klubbspelare som kanske funderar på att göra comeback och googlar en fd klubbkompis och voilà! : )

Det är ingen större uppoffring som efterfrågas, skriv lite om dig själv och skicka in! Eventuella felstavningar korrigeras automatiskt och diagramställningar, partiuppspelningsappar osv kan även läggas till vid behov av redaktören. Har man ingen aning om vad man ska säga om sig själv kan man välja att besvara några av följande frågor:

(bifoga helst en bild på dig själv)

namn:

moderklubb:

började spela schack: var,när?

personbästa i ranking hittills:

ditt bästa parti - eller viss ställning från ett eget eller annans parti: 
(helst med kommentarer och i pgn-format)

favoritöppning(ar):
favoritspelare:

favoritfilm(er):
favoritmusik:
favoritbok:

övrigt - tex vad de flesta på klubben redan vet om mig:

mina andra hobbies förutom schack:


Skicka resultatet till Masschack@gmail.com med rubriken "Spelarporträtt"


/TJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar