16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
onsdag 11 april 2012

Thailand Open 2012

11 april
Det kom ett resebrev i dag från Johan Franzen en gammal MAS vän som flyttade till Stockholm för några år sedan.Han ska spela Thailand Open i dagarna. Länk och resebrevet  följer här...

http://bangkokchess.com/


Bangkok Open, Thailand 2012
Redan när jag var i Bangkok i februari förra året och spelade en blixtturnering på den lokala klubben bestämde jag mig för att komma tillbaka hit och spela “på riktigt“. Turneringen är inte bara min första utanför Sverige utan även första gången jag spelar längre än tre dagar i rad.

Mina förberedelser med två veckor semester i Patong/Karon innan turneringen börjar, har varit lyckade även om den sedvanliga AC-förkylningen som jag alltid lyckas dra på mig kom redan första natten och först nu, två dagar innan turneringen startar, äntligen börjat släppa.

I dag har vi haft Tsunamivarning i Phuket, jag kände bara en liten skakning sen försvann strömmen. Först nån timme senare fick vi reda på vad det var frågan om. Vårt hotell ligger ganska högt upp så känslan har varit att det var rätt lugnt för vår del. På några av hotellen närmre stranden har vi dock kunnat se att man tagit varningen på mer allvar, folk har flytt upp på taken.

I morgon flyger vi till Bangkok och checkar in på Dusit Thani, som även är spelplats. Från början tänkte jag mig ett billigare boende, men kände att det kan va skönt att slippa att åka taxi fram o tillbaka varje dag.
/Roger genom Johan

1 kommentar:

  1. GM Jan Gustafsson i första ronden!
    "Jan Gustafsson had no problems in the first round" säger bilden...

    http://bangkokchess.com/

    SvaraRadera