16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
fredag 13 april 2012

Har vi bara tre medlemmar?!

 Det har nu gått drygt två månader sen senaste spelporträttet lades upp. Har vi verkligen inga fler medlemmar som kan tänka sig att skriva några ord om sig själv??

Under jubileumsåret 2012 kunde det vara intressant att på bloggen publicera spelarporträtt på de i klubben som är villiga att svara på följande frågor. Frågorna är mest för att göra det lättare att komma igång, man behöver alltså bara svara på de frågor man vill svara på och vill man berätta själv, utan frågor, är det heller inget problem.

Syftet är dels att få mer innehåll på bloggen och även att vi kanske kan locka ned fler nya spelare i klubben - det är ju alltid lite lättare att vara nykomling om man redan vet lite om folket där innan man går dit...

Varje porträtt blir ett eget inlägg på bloggen, och de kommer även att samlas på en egen sida, så småningom - förutsatt att vi får in några svar...

bifoga helst en bild på dig själv

namn:

moderklubb:

började spela schack: var,när?

personbästa i ranking hittills:

ditt bästa parti: 

favoritöppning(ar):

favoritspelare:


favoritfilm(er):

favoritmusik:

favoritbok:


övrigt - tex vad de flesta på klubben redan vet om mig:

mina andra hobbies förutom schack:

en rolig historia jag gillar: 

saker jag saknar på MAS-bloggen:


Skicka svaren till masschack@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar