16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
måndag 4 maj 2015

4-Klubbsmatchen

Hej!

Igår spelades en ungdomsturnering på MAS. Limhamn, Helsingborg, SSSS Bara Bönder och MAS deltog. Från MAS kom glädjande nog hela 19 spelare och vi fick låna ut några till andra klubbar. Det blev en Bergerturnering över nio bord.
Delar av MAS-truppen

Det var hårt spel och spännande matcher. Jag var tävlingsledare, Roger skötte inköp, fotografering och sedan cafeterian tillsammans med Henriks mamma.

Efter två ronder bjöds det på korv, frallor och saft. Det smakade utmärkt.

Den tredje ronden blev en direkt finalmatch mellan Limhamn och Helsingborg samt en bronsmatch mellan SSSS Bara Bönder och MAS. Det blev Limhamn och MAS som gick segrande ur dessa kamper.

Vi var drygt 60 i lokalen och det bjöds på underhållande spel. Klockan 14 var det prisutdelning och Limhamn fick välförtjänt hämta en tjusig pokal.  Själva var vi nöjda med att i detta celebra sällskap sluta trea.

Här nedan följer några foton från en trevlig söndag på Ahlmansgatan.
/Olle

Från vänster: Asker, Davy, Oleg och Abbe

 
 
 Det vinnande Limhamnslaget


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar