16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
söndag 8 februari 2015

Malmöderby i Allskånskan


Tyvärr spelar man inte Allskånskan i tvåmannalag... ;)

I dagens hemmamatch mot Limhamn var vi faktiskt lägre rankade på samtliga bord, så 2-6 var kanske egentligen ett riktigt bra resultat, även om det aldrig är kul att förlora en match.

Det gick riktigt bra på toppborden, men från bord 3 och neråt så ökade skillnaden i ranking markant och det tog ut sin rätt. Den som hade bäst chans att ta poäng av övriga var nog Martin som såg ut att ha en stabil ställning som svart mot Conny Holst, men i tidsnöden spelade han ett ödesdigert onödigt mellandrag som kostade pjäs. Även Hans hade remichanser i ett slutspel med två lätta plus torn var, men blev av med en kvalitet i tidsnöden. Fast den starkare spelaren har ju oftast bättre tid när avgörandet närmar sig...

Piotr Stasiak har skickat några bilder från matchen:

 Mladen Gajic vit mot Philip Lindgren

 Thomas Johansson begrundar den svartvita röran

 Piotr Krasowski vit mot Anders Hansen

Ola Bengtsson spelar vit mot Lars Månsson


/TJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar