16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
söndag 19 oktober 2014

Allsvenskan rond 1 och 2 i Göteborg

Nyss hemkommen från vad som måste vara den trevligaste allsvenska säsongsstarten någonsin för mig och antagligen för samtliga i laget!

Vi startade på lördagen med en säker seger mot Majorna med 6½-1½, även om siffrorna på grund av rost eller premiärnerver kanske var aningen smickrande för oss. För min del bestod det av ett räddat bondeslutspel, förhoppningsvis en återbetalning av karma från förra säsongen...


Segern firades sedan med en helkväll på La Gondola där vår sponsor Stefan Printz även bjöd på ett inspirerande tal för att bland annat välkomna vår nye stormästare, Lars Schandorff, i gemenskapen, och lite pep talk inför söndagen match. Dessutom utdelades två priser för bästa prestationer under dagen i form av presentkort till två välförtjänta vinnare: Mladen Gajic och Dominik Danielsson.

Mladen hade för övrigt en extra lyckad lördag med en tipsrad för endast 8 kr som slog in och gav honom ett fint tillskott i kassan!

Söndagens match mot Manhem III, som dagen innan vunnit mot Rödeby med hela 6-2, resulterade i en odiskutabel 8-0 seger!

Således ordnade denna väldigt lyckade helgutflykt att vi nu har en garanterad serieledning inför rond 3 hemma mot Lask den 7/12!


Ett stort tack till alla i och omkring laget för en minnesvärd seriestart och en mycket trevlig helg!

/TJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar