16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
onsdag 1 oktober 2014

Årsmötet

Gårdagens årsmöte bjöd inte på några större överraskningar, förutom att ovanligt många trevligt nog dök upp! Jag tror vi kom upp i 26 medlemmar på plats igår, vilket nästan känns som rekord - åtminstone för de gånger jag varit på årsmöten i en schackklubb.

Medlemsavgiften förblir oförändrad, och Joakim Olsen tar plats som ny sekreterare efter avgående David Ronlan.  

Joakim Wahlström och Martin Silwer kommer dela på uppgiften som lagledare för Allskånskan. Mladen Gajic blir ny rankingförare efter Thomas Ulrich som tyvärr planerar att flytta hem till Frankrike om några månader. Vi kommer införa någon sorts självrapporteringssystem för att underlätta för rankingföraren i framtiden.

Joakim Wahlström i rollen som kassör, bad oss medlemmar att betala in medlemsavgiften i god tid och även förbereda kvitton och liknande framöver för att underlätta för honom. Lämnar man t.ex. in bensinkvitton för körningar i seriespelet så bör man skriva på kvittona vad det gäller, antal mil o.s.v. eller häfta fast den informationen på en lapp om det är ont om plats att skriva på.

En trevlig nyhet som introducerades var en särskild årsmötesblixt som avslutning, förhoppningsvis blir det en trevlig tradition. Tävlingen samlade hela 15 startande och de senaste månadernas obestridde blixtkung, Mladen Gajic, vann som vanligt efter att bara tappat 1½ poäng! Roger och Richard delade andraplatsen och rankingpriset gick till Stieg-Arne Ahlsén.
/TJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar