16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
torsdag 20 oktober 2016

Succé för simultankvällen med Jobava!

GM Baadur Jobava, ELO 2702, gav simultanuppvisning i klubblokalen.
Det var 15 som hade anmält sig till simultankvällen men oj! så förvånade vi blev när det senare kom minst det dubbla och det var proppfullt överallt i våra lokaler! Efter en tuff helg med Elitserien så var Jobava lite sliten och kanske inte i bästa slag, så han tog det med ro och skojade friskt på brädena! Kanske mest nöjd av alla var vår schackstjärnereporter Lars Grahn som skrev att han skulle behövt ett säkerhetsbälte när Jobava offrade damen på ett spektakulärt sätt. Läs Lars blogg.

Lars Grahn och Pia Fransson, Limhamns SK gav Jobava en tuff match!
Fyra glada schackspelare kunde glatt inteckna segrar i simultanen. Dessa lyckliga var Olof Sjödahl, Jonas Lindahl, Lars-Göran Malmgren och Thomas Lo. Ytterligare 2 remier fick Jobava sätta på minuskontot.
Asker Malmström, till vänster, och Christian Zeman var två av juniorerna som kämpade tappert mot klubbens superstormästare.
Glädjande var förstås den fantastiska uppslutningen från alla våra juniorer som tappert kämpade mot Jobava.

Slutligen tack till organisatörerna Stefan Printz, Richard Persson och Roger Magnusson, samt till våra sponsorer Ingvar Nilsson och Mobile Labs, vilka gjorde denna oförglömliga kväll möjlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar