16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
måndag 21 december 2015

Julfesterna

 
I onsdags var det dags med julavslutning. Det var många förväntansfulla ungdomar som infann sig. Med sig hade de var sin julklapp. Många föräldrar deltog också.Vi började med att bjuda på ris a la malta, saftsås, pepparkakor och kaffe. Sedan vidtog prisutdelningen. Det delades ut många fina priser till alla som spelat klubbmästerskapet för juniorer, som hade varit på måndagar. Klubbmästare blev Asker. Efter det blev det prisutdelning för alla som spelat på onsdagar. Många stolta och glada barn fick komma fram och föräldrarna fotograferade flitigt.

Vi avslutade med julklappsutdelning och önskade varandra en riktigt God Jul.Den 11:e och 13:e januari spelar vi igen nästa gång och alla är hjärtligt välkomna tillbaka då.

Julhälsning från Olle, Marie och Verona.
 Apropå julfest, hade klubben även en sådan för de lite äldre medlemmarna, fredagen 11/12. Tyvärr tänkte ingen på att ta bildbevis, så det har glömts bort att nämnas. Men sammanfattningsvis stod Marie med assistent för en smaklig förplägnad och dessutom en liten frågesport där man skulle lista ut vilka namn som klurigt hade gömts i korta underfundiga meningar. Christoffer Carlsson vann för övrigt denna tävling långt före närmsta konkurrent!

Gunnar Finnlaugsson höll ett föredrag om det 13:e matchpartiet mellan Spasskij och Fischer 1972 medan vi andra smörjde kråset och gissade dragen. Kvällen avslutades sedan med en blixttävling, med kvalgrupper och gruppfinaler. Mladen Gajic förblev obesegrad kvällen igenom och vann A-finalen övertygande.

/TJ


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar