16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
söndag 25 januari 2015

Lite info om Mas-bloggen


Igår, som så många andra lördagseftermiddagar var jag ute och käkade med några andra från klubben. Jag råkade då nämna bloggens statistik och eftersom vissa verkade förvånade att det finns nån sådan då det inte syns utåt, tänkte jag att det kunde vara kul för folk i klubben att få se ett utdrag från de mest populära inläggen den senaste månaden.
Kanske fler blir sporrade att bidra med något? :) Som synes ligger de senaste inläggen oftast i topp men många äldre texter besöks förvånansvärt ofta om man går in per vecka istället. Siffrorna verkar kanske inte sådär jätteimponerande vid första anblicken. Men man får ha i åtanke att schack är en liten nisch i sig och vår klubb är en mycket liten nisch inom denna!


 och de här två är från de senaste sju dagarnaSpelarporträtten är för övrigt en av de mest besökta sidorna varje månad, trots att det är länge sedan det kom upp något nytt där! Så alla är välkomna att skicka in sina profiler - det är helt upp till var och en hur mycket man vill berätta om sig själv och sina spelöppningar. "Intervjufrågorna" är mest för att hjälpa till med en struktur för att komma igång.


Förresten, nästa tillökning på bloggen, efter idé från Jocke W, kan bli en sida där klubbens medlemmar kan lägga upp schackböcker och dylikt material man av någon anledning vill byta eller sälja. Om det låter intressant så skicka ett meddelande till masschack@gmail.com med text om titel, skick, osv, plus bild på objekten samt eventuella böcker/ämnen där byten kan vara intressant. Kommer man överens så blir det naturligt att mötas på klubben istället för att strula med porto och frakt.

Men det beror självklart på om det finns intresse - det måste ju finnas något att lägga upp för att det ska vara lönt att skapa sidan... :)


/TJ


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar