16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
lördag 27 oktober 2012

Jockes Nybörjarträning

Jag råkade ha vägarna förbi klubben i torsdags och ramlade in på Jockes nybörjarträning. Folk har kanske förväntat sig en föreläsare vid demobrädet på väggen, men istället är det alltså ett mer hemtrevligt scenario som gäller!Under tiden jag var där, gick man igenom folks partier från Allsvenskan föregående helg och sedan blev det genomspelning av ett av Tals många mästerverk, som den här gången illustrerade löparparets styrka och hur man kan offra damen för att matta kungen med en hel hög lätta pjäser runt den stackaren!

Nästa torsdag, 1/11 är dock inställd eftersom man hellre ville följa MFF i guldstriden!

Men sedan fortsätter det nästa torsdag, så länge det finns nybörjare villiga att träna ställer Jocke upp!

Finns det intresse från andra spelare kanske vi även kan anordna nåt liknande för lite starkare spelare med nån från förstalaget som ledare. Om det ändå är öppet på klubben så varför inte? Om nån är intresserad, skicka ett mejl till masschack på gmail.com så kanske det blir nåt.

/TJ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar