16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
lördag 11 juni 2016

Junioravslutningen 2016

I onsdags var det säsongsavslutning. Det var ett digert program vi hann med på en dryg timme.Först ut var föreningens nykomponerade "husband". Det var Klavs på gitarr, Oscar på gitarr och Ola på dragspel som roade oss med musik och sång. Trion höll hög klass och drog ner ordentliga applåder. Sedan bjöds det på förtäring. Jordgubbstårta, kaka, choklad och saft och kaffe slank ner. Efter det blev det info från Olle. Han sa att efter att MAS inte sett en stormästare ens på vykort så mönstrar förstalaget nu SJU stycken inför kommande säsong. Vad månde bliva?

För barnen blir det också mer och mer intensivt. Vi har nu utökat till tre träningstillfällen i veckan, varje måndag, onsdag och torsdag. Efter jul har det också blivit väldigt mycket tävlande för en del. Vi arrangerar dessutom två egna tävlingar, Vinterdraget och Fyrklubbsmatchen som har blivit populära inslag i tävlingsalmanackan. Då delades det dessutom ut MAS-T-shirts som Sigges pappa Andreas hade skänkt till klubben.Vad vore en säsongsavslutning utan en prisutdelning? Varje barn fick en fin pokal som belöning för en framgångsrik säsongs slit. För några barn var det nog första priset någonsin och många stolta föräldrar fotograferade.

Till slut var det dags att avrunda och jag önskade alla en riktigt GLAD SOMMAR och så ses vi alla när skolan börjar igen.

/Olle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar