16-01-2016

16-01-2016
Klubbfakta Mas
Malmö Allmänna Schackklubb är stans mest aktiva klubb, vi arrangerar regelbundet turneringar i blixt, snabbschack och långpartier. Klubben är centralt belägen på Ahlmansgatan 20B - ett stenkast från Södervärns vattentorn. (Se Googlekarta längst ned)

Måndagar: 18-20 Juniorträning Tisdagar: 19 - 24 Spelkväll
Onsdagar: 18 - 20 Juniorträning Torsdagar: 19 - 22 Analys och träningskväll. Lördagar: Lördagsblixten startar kl 12 varje lördag om det inte krockar med en större helgdag eller dylikt. Sista lördagen i varje månad arrangeras även en starkare Månadsblixt. Vissa Söndagar: Lagmatcher i Allsvenskan och Allskånskan.

Medlemsavgifter 2016-2017

Seniorer: 1200 kr / år. Juniorer, under 26 år samt stödmedlemmar: 900 kr / år.
Barn, mån- & onsdagsträning: 600kr/termin eller 1000 kr per år.
Bankgiro SEB
832-6902

Malmö AS
torsdag 18 december 2014

Gårdagens julavslutning för juniorerna

 
Igår var det julavslutning för juniorerna på MAS. Det var 20 förväntansfulla barn som samlades. Först fick allas vår Verona en present och en blomma samt en varm applåd.
 
 
Sedan följde lite information från Olle. Vi startar med nya tag onsdagen den 7:e januari. Så  spelar vi varje måndag och onsdag mellan 18 och 20 när det inte är skollov. På måndagarna har vi börjat med Stegen. Det är åtta problem som skall lösas individuellt med en poäng per korrekt lösning. Det är bra och nyttig kombinationsträning.Så samlar var och en poäng under våren och får sin placering på Stegen. Till sommaren blir det prisutdelning för alla som deltar.
 

Lördagen den 10:e januari arrangerar vi Vinterdraget. Det är en sjuronders Monradturnering mellan klockan 11 och 15. Vi har skickat ut inbjudningar till många klubbar och hoppas att lokalen blir full. Deltagarna får då  korv, mackor, läsk och godis förutom pokaler till det tre främsta och plaketter till cirka en tredjedel. Det blir en lågstadie- och en mellanstadiegrupp.

I går spelade vi en turnering med fyramannagrupper den första timmen. Sedan bjöd klubben på korv, godis, läsk och choklad. Det var en massa nöjda ungdomar som tog adjö och önskade varandra och oss ledare God Jul vid åttatiden.

                                                                                           Olle och Roger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar